جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳  |  Friday, 22 November 2024

دیباچه

کد خبر: ۵۰۷۲۸
تاریخ انتشار : ۰۰ : ۱۱ - ۰۱ تير ۱۴۰۰

هادی منتظری می گوید مسئولین ما دغدغه فرهنگ و هنر را ندارند زیرا از اهالی این حوزه انتخاب نمی شوند اگر مسئولی از اهالی فرهنگ و هنر باشد مشکلات این حوزه را می شناسد و سعی می کند این مشکلات را برطرف کند.
هادی منتظری نوازنده پیشکسوت کمانچه در گفتگو با خبرنگار موسیقی خبرگزاری دیباچه گفت: همه می دانند که مهجورترین و بی گناه ترین قشر سازندگان ساز، آهنگسازان، نوازندگان و موسیقیدان ها هستند که واقعا به آنها ظلم شده است که این موضوع باید از پایه و اساس ریشه یابی شود. باید قبول کنیم که به موسیقیدان ها اهمیتی نمی دهند و بهایی به آنها داده نمی شود و هر جا حفره ای ایجاد شود با موسیقی آن را پر می کنند ولی به صورت جدی ارزشی برای این هنر قائل نیستند. پیشکسوتان این حوزه عمر خود را کرده اند ولی فارغ التحصیلان این رشته چه گناهی کرده اند. بهتر است به کل، این هنر در ایران برداشته شود زیرا برای این هنر والا عده ای به دانشگاه می روند و سال ها زندگی خود را صرف یادگیری می کنند ولی در نهایت هیچ بازار کاری برای آنها وجود ندارد.

هیچ بازار کاری برای فارغ التحصیلان رشته موسیقی وجود ندارد | بارها درباره مشکلات موسیقی صحبت کردیم ولی هیچ وقت ارزشی قائل نشدند!

این نوازنده در ادامه بیان کرد: من همیشه می گویم مملکتی رشد می کند که فرهنگ و هنر در آن مورد توجه باشد و آن را گسترش دهند ولی وای به حال مملکتی که فرهنگ و هنر در اولویت آخر باشد در آن صورت همه چیز از بین می رود. متاسفانه در همه این سالها بارها درباره مشکلات موسیقی صحبت کردیم ولی هیچ وقت ارزشی قائل نشدند و این سبب شده هنرمندان هیچ صحبتی از مشکلاتشان نکنند و به همین دلیل است که موسیقی در حال از بین رفتن است.
وی افزود: موضوع دیگر این است که مسئولین ما دغدغه فرهنگ و هنر را ندارند زیرا از اهالی این حوزه انتخاب نمی شوند اگر مسئولی از اهالی فرهنگ و هنر باشد مشکلات این حوزه را می شناسد و سعی می کند این مشکلات را برطرف کند. فارغ التحصیلان این حوزه همه بیکار هستند و اصلا کسی نیست که فکری به حال آنها کند. به نظر من اگر دانشگاه‌های موسیقی بسته شود هیچ کدام از مسئولین ناراحت نمی شوند.
این نوازنده پیشکسوت در ادامه خاطرنشان کرد: معضل دیگر این است که صدا و سیما در حال پخش موسیقی سخیف است و جوانان این موسیقی را گوش می کنند و فکر می کنند این موسیقی خوب است. چرا ما نباید در صدا و سیما کانالی داشته باشیم که مختص فرهنگ و هنر باشد تا درباره تمامی هنرها صحبت شود و جوانان با انواع هنرها آشنا شوند. وظیفه صدا و سیما فرهنگ سازی است ولی در تمامی این سال ها ما فرهنگ سازی از این نهاد ندیدیم زیرا اصلا تفاوتی بین موسیقی خوب و بد قائل نمی شوند.

هیچ بازار کاری برای فارغ التحصیلان رشته موسیقی وجود ندارد | بارها درباره مشکلات موسیقی صحبت کردیم ولی هیچ وقت ارزشی قائل نشدند!
وی در پایان گفت: ضربه دیگری که به موسیقی وارد شد آموزش آنلاین به خاطر شیوع بیماری کرونا بود زیرا موسیقی مشرق زمین موسیقی روایتی و سینه به سینه است در نتیجه باید استاد و هنرجو در کنار هم باشند تا استاد بتواند به درستی آموزش دهد. جوانان امروزی فقط به دنبال ریتم هستند و فکر می کنند فقط موسیقی پاپ وجود دارد و از آن حمایت می کنند ولی اصلا از موسیقی که انسان را به فکر وادار می کند حمایت نمی شود.


گفتگو از غزاله سعادتی

نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
گفتگو دیباچه با رییس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان

شرکت ۷۰ طرح از ۱۹ استان در نمایشگاه جشنواره خوارزمی/منتخبین جشنواره، بدون کنکور وارد دانشگاه می‌شوند!

۰۹:۰۰  -  ۲۷ آبان ۱۴۰۳
گفتگو اختصاصی دیباچه با غلامعلی حداد عادل، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی

ما با کلاس‌های آزاد در دنیا ارتباط داریم/ سعی داریم با وزارت علوم همکاری داشته باشیم، اما این همکاری تاکنون رضایت بخش نبوده است!

۲۰:۴۲  -  ۲۹ آبان ۱۴۰۳
مجید اسماعیلی، نوازنده پیشکسوت ویولنسل در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

ارکسترهایی که در کشورمان برگزار می‌شوند، هم ردیف ارکستر های کشور های دیگر هستند!

۱۴:۱۵  -  ۲۶ آبان ۱۴۰۳
مدیر کل اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی هرمزگان در گفتگو با دیباچه خبر داد؛

نمایش گرگوربافی و تراش صدف‌های دریایی در نمایشگاه ملی صنایع دستی/ بندرلنگه به‌عنوان شهر ملی گلابتون، شناخته شده است

۱۳:۰۲  -  ۲۶ آبان ۱۴۰۳
گفتگو اختصاصی دیباچه با استاد فرهاد فخرالدینی، بنیان گذار ارکستر ملی ایران

عرصه موسیقی نیازمند حمایت دولت است و نباید به آن آسیب بزنند! / تِم سازی نمی‌تواند یک اثر موسیقایی را فاخر کند!

۲۰:۲۴  -  ۲۷ آبان ۱۴۰۳
گفتگوی دیباچه با مهدی وثوقی راد، بازیگر پیشکسوت عرصه تئاتر و تلویزیون

برخی از نمایش‌های روی صحنه، اصالت و پختگی لازم را ندارند/ آخرین خبرها از پروژه جدید نیما جاویدی!

۱۳:۲۱  -  ۲۶ آبان ۱۴۰۳
" گالری آرت پرشیا " میزبان هنرمند معاصر کشورمان شد؛

شگفتی نمایشگاه انفرادی آثار استاد "جلیل خلیلی" و هنری که باید دیده شود!

۲۰:۰۴  -  ۲۲ آبان ۱۴۰۳
پربازدیدها
آخرین اخبار